luni, 14 aprilie 2014

Noua mobila pentru copii de la Moll - birouri inovative in design si functii


Ceva nou si diferit e intotdeauna binevenit, in special cand e vorba de produse pentru copiii nostri ! Unele idei pot sa dea nastere unor concepte de exceptie, dupa cum vom vedea si in randurile urmatoare ale acestui material... Adevarul este ca scolarii vor deveni  nefericiti si nemultumiti daca spatiul lor de lucru nu se potriveste cu inaltimea lor. Solutia, oarecum evidenta, insa nu atat de usor de implementat, la inceput, a fost dezvoltarea unor birouri care sa creasca cu acestia.  Aceasta idee originala a devenit acum un real succes, la nivel international.  Bazandu-se pe o calitate germana ridicata, pe tehnologii bine gandite,  orice element de la Moll este apreciat de familii din intreaga lume.


Conceptul ce sta in spatele acestor articole de mobilier urmeaza sa fie detaliat in continuare, nu inainte insa de a aminti ca Moll e singurul producator care a dezvoltat un spatiu de lucru perfect:  nu doar o masa de birou ergonomica, ci si scaune, lampi si accesorii.
- Durabilitate in timp si stabilitate, din punct de vedere a valorii. Aceste birouri de copii tin atat de mult incat vor rezista din primele zile de scoala ale micutului pana dupa anii de facultate
- Calitate - semnat si sigilat. Toate birourile Moll sunt fabricate in Germania, conform  unor standarde si cerinte inalte.
- Note ridicate din partea Stiftung Warentest. Aceste birouri nu au primit doar note inalte din partea specialistilor in ergonomie, ortopedie, a copiiilor si adultilor deopotriva, ci si din partea  Stiftung Warentest.
- Crestere alaturi de copil, in 5 dimensiuni. Ergonomice si sensibile, gama de birouri Moll se adapteaza cerintelor copiiilor si nu invers; cele 5 aspecte sunt inaltimea, latimea, adancimea, functiile, culorile.

Iar pentru ca inovatia e intotdeauna vizibila la exterior, in special pentru a fi atractiva si fata de cei mici,  in zilele noastre, Moll a pus accentul  pe:
- linii clare de design - siluete rotunjite, detalii pe masura; acestea sunt trasaturile cheie ale noilor programe de formare, ce pun in centru camera copiilor si nevoile acestora.
- un decor modern - suprafetele acestor birouri pentru copii sunt puternice, usor de ingrijit; totul pentru a raspunde celor mai ridicate nevoi sau pretentii, a incarcaturilor mari si a vietii indelungate.
- culorii vii, potrivite lumii fiecaruia  - componentele si picioarele pot sa arate diferit
- o suprafata de lucru impartita - jumatate poate fi ridicata, setata la un anumit unghi, pentru scris, desenat sau citit, in timp ce restul ramane fixa, la locul sau, ca spatiu de lucru si stocare
- pozitii comode prin inclinarea blatului superior.

Pentru mai multe detalii aruncati o privire peste noile produse din magazin, la www.mobilamoll.ro !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu