luni, 5 august 2013

Solutii pentru promovarea firmelor sau magazinelor


Casete luminoase
 Intr-o lume in care promovarea conteaza tot mai mult, varietatea de materiale sau obiecte ce pot fi realizate la comanda au atins un numar incredibil. Fie ca ne referim la tipografiile sau  societatile de print digital, oferta este extrem de diversificata. Insa daca e sa luam in ordinea efectului produs, cel mai mare impact vizual nu il au materialele tiparite, spatiile de publicitate cumparate ci chiar prima impresie. Cum asa? Daca vorbim de o societate, o organizatie sau un magazin care are  un sediu fizic, imaginea acestuia, din afara, ne va determina de  cele mai multe ori sa ii devenim clienti sau sa trecem mai departe.  Descopera aici casete luminoase a caror elemente si constructie sa  promoveze brandul sau imaginea companiei tale intr-un mod corect, eficient, in orice moment al zilei!


  • Asadar, aceste elemente proiectate si realizate intr-un mod performant, cunoscute si ca firme luminoase,  au cateva avantaje si beneficii  pe care merita sa le amintim:

- sunt vizibile pe timp de noapte sau in conditii meteo mai putin favorabile
- se pot personaliza in diferite forme, dimensiuni sau culori (prin variate designuri grafice)
- suporta finisaje de exceptie
- pot fi montate in aproape orice locatie.
- au o constructie robusta, rezistenta, fiind realizate din cadre metalice
- pot fi fabricate si din alucobond (sau aluminiu simplu) decupat pe router si plexiglass, cu inchidere inferioara (spoturi incastrate).
- fata este de tip backlit printat (poliplan), instalatie fiind deseori furnizata de Philips.
- pentru un plus de stil, se poate apela chiar la casetele luminoase ce au la baza fier forjat si iluminarea prin leduri.
- posibilitatea volumetriei
- tariful este in euro, per metru patrat sau per lucrare (in functie de producator, la caseta luminoasa se adauga designul, transportul si montarea in locatie).


  • De asemenea, aici intra si gama de casete luminoase indoor, de tip slim - acestea au urmatoarele puncte forte:

- pot sa ajunga la dimensiuni si grosimi incredibile - 18 mm in grosime (in varianta simpla sau dubla fata)
- pot sa atinga o durata de viata de pana la 30 000 de ore de functionare.
- au diverse instalatii de lumincat (de la producatori de renume: Philips, etc)
- partea frontala poate fi din policarbonat
- cadrul este rezistent, metalic.
- folosesc o rama eleganta din aluminiu
- sunt disponibile de la marimi A4 (211 x 296 mm), B4, A3 (300 x 420) la formate 500 x 700 si chiar 700 x 1000 mm.


Gaseste mai  multe informatii despre gama de produse si furnizorii din tara, accesand ramura de casete luminoase prin Bursa de print ! Astfel, toate aceste produse de promovare, mentionate mai sus, au o serie de plusuri pe care merita sa le luam in considerare atunci cand punem bazele unei companii, cand renovam o veche proprietate  sau redecoram. Uneori extinderea afacerii noastre tine cont in mare masura  de o astfel de investitie - in timp, ea isi va dovedi cu siguranta rostul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu