vineri, 24 mai 2013

Tehnologie in materiale pentru fatade

Sigur ati auzit acest lucru foarte mult in ultima vreme, dar este cat se poate de adevarat. Tehnologia a avansat foarte mult in ultimii 50 de ani, iar ce a fost candva, acum este de zece ori mai bun. Tot asa e si cu fatadele. Au fost gandite fel de fel de materiale si de moduri de prindere a acestora, pentru a putea face fatadele mai frumoase si mai interesante, pentru oricine isi doreste acest lucru si pentru cei care privesc.
Asa ca, daca va ganditi sa va redecorati fatada, tineti cont de urmatoarele sfaturi despre materiale pentru fatade moderne si interesante. Toate informatiile necesare despre materiale de fatade gasiti aici, noi doar vom povesti pe scurt, despre fiecare.
Primul dintre ele este cuprul, unul dintre cele mai rezistente materiale si care are o evolutie impresionanta in timp, in special datorita formelor de oxidare spectaculoase. Insa acesta se poate cumpara in oricare dintre stadiile de oxidare, direct de la compania Monsena, in functie de preferintele pe care le aveti pentru culori si textura.
Apoi este aluminiul, care este de doua feluri, compozit si solid, ceea ce inseamna ca avem doua tipuri de prindere, doua tipuri de finisaje, ambele foarte moderne si foarte aspectuoase. Puteti observa in imagine o cladire renumita acoperita in aluminiu solid, o adevarata opera de arta, la scala imensa. 
Mai departe avem acele placi de HPL compact, un material nu chiar atat de rezistent ca si cele doua prezentate anterior, insa care da un aspect foarte frumos pentru cladirile care doresc sa emane foarte multa caldura si atunci cand design-ul cere culori mai mult decat naturale.
Ultimul, dar nu cel din urma, este ceramica, un material plin de surprize, care are un aspect mai mult decat spectaculos, pentru ca ea poate fi creata sub diferite forme, cu colorit diferit, putand sa fie combinate culorile dupa bunul plac al proprietarului. Se poate crea o fatada cu totul speciala, foarte durabila, care nu isi va schimba aspectul in timp. 
Speram ca acum ati inteles importanta unei fatade aspectuoase, in special acum cand autoritatile se gandesc la aspectul oraselor, incepand cu Bucurestiul. Iesiti din comun cu o fatada care sa va caracterizeze si sa va puna in evidenta cladirea! In imaginea de sus, este un proiect din Brasov, realizat chair de compania Monsena, cea care va ofera toate aceste materiale de exceptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu