joi, 23 mai 2013

Progresele din domeniul corpurilor de iluminat pentru baie

Nu foarte multe persoane stiu, insa tehnologia a avansat foarte mult si in domeniul corpurilor de iluminat. Cu toate acestea, etapa din progresul acestora despre care vom vorbi de aceasta data nu este cea mai noua descoperire. Insa este un pas foarte important pentru noi toti.
De fiecare data cand cautati corpuri de iluminat pentru baie apare o dilema. Cum ar trebui sa arate un corp de iluminat pentru baie si unde sa il pozitionam? Ei bine, nu este atat de important unde il pozitionam, cat caracteristicile pe care trebuie sa le aiba un corp de iluminat pentru baie.
Nu este deloc complicat. Este foarte logic. In baie se formeaza aburi. Aburii sunt creati din apa. Apa si sursele de electricitate nu sunt deloc prieteni. Asta inseamna ca ei nu trebuie sa se intalneasca. Ei bine, specialistii au gandit moduri de a limita accesul aburilor in interiorul corpurilor de iluminat. Astfel au aparut corpurile de iluminat pentru baie. 
corp de iluminat pentru baie Globo
Aceste corpuri pot sa ia fel de fel de forme, insa principiul trebuie sa fie respectat. In magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii este un departament special creeat doar pentru corpurile pentru baie. Asta inseamna ca toate corpurile de aici se pot pune, in siguranta, in camerele de baie de peste tot. Si acum, sa vedem cateva tipuri de corpuri de iluminat pentru baie si sa le analizam putin.
Primul este un corp din gama Corser, creata de compania Globo. Acest model este confectionat din sticla, la suprafata, inchis pe toate laturile cu sticla, pentru a nu putea patrunde aburii la sistemul de prindere a becurilor, cum va spunem mai devreme. Sticla este prinsa de suportul de prindere pe perete si astfel creaza un mediu mai uscat, pentru momentele in care se produc aburi. Gravurile abstracte de pe suprafata anterioara de sticla dau un aspect foarte placut intregului corp, un aspect foarte modern. In plus, sticla se potriveste perfect pentru bai.
corpuri de iluminat pentru baie
Urmatorul tip de corp este unul mai special, care se fixeaza deasupra oglinzii pe care o are toata lumea in camera de baie, deasupra chiuvetei. Se numeste Bados si are o forma foarte moderna, care se adapteaza perfect la aspectul oglinzii, avand corpul foarte lucios, asemanantor cu oglinda, iar sticla este mata, dar se potriveste foarte bine cu ideea de sticlos, iar lumina se va reflecta foarte bine din oglinda pentru a umple toata camera. Este dotat cu bec economic, de 5 W, care va da toata lumina de care este nevoie. Inca o data, se poate observa inchiderea cat mai buna.
Asadar, de fiecare data cand cumparati un corp de iluminat pentru baie, aveti mare atentie la modul in care este creat, si intrebati daca sunt potivite pentru baie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu